norvég királyi család Ingrid norvég hercegnő Mette-Marit norvég hercegnő koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkolta a norvég királyi családot: egy tesztelés során kiderült, hogy Ingrid Alexandra hercegnő elkapta a koronavírust.

A koronavírus-járvány továbbra is feszültségben tartja az egész világot. Mindenkire, aki autoimmun betegségben szenved vagy gyenge az immunrendszere, halálos veszélyt jelenthet a Covid-19. Ezt tudja Mette-Marit norvég hercegnő is, akinél egy ideje tüdőfibrózist diagnosztizáltak. Ezért is fontos, hogy Haakon norvég királyi herceg felesége ne kapja el a koronavírust. Leányuk, a 17 éves Ingrid Alexandra hercegnő koronavírus-tesztje azonban pozitív lett, ami nagy ijedséget okozott a családban - írta a Bunte.de.

Haakon norvég herceg és családja: felesége, Mette-Marit, lánya, Ingrid és örökbefogadott fiúk, Sverre Magnus Forrás: 2017 Getty Images/Nigel Waldron

A norvég királyi család többi tagját is tesztelték, de nekik negatív lett a teszteredményük. A norvég Haakon és Mette-Marit ennek ellenére elővigyázatosságból lemondták a jövő heti találkozókat, többek között a 20. házassági évfordulójuk alkalmából tartandó ünnepségeket is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.