Édesanyja telefonjával játszott a kétéves kislány, amikor agyonütötte az áram

Brazília áramütés kislány tragédia telefon meghalt kétéves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétéves kislányt a töltőre felrakott telefonnal játszott, amikor áramütés érte. Sajnos, hiába szállították kórházba, az életét már nem sikerült megmenteni.

Egy kétéves kislány anyukája telefonjával játszott, amikor áramütést kapott. A gyereket a mentők azonnal kórházba vitték, de sajnos az életét már nem tudták megmenteni -adta hírül a The Sun.

A szörnyű eset hétfőn este történt Brazíliában. A telefon épp töltés alatt volt, amikor a kis Sara játszott vele, és eddig tisztázatlan körülmények között agyonütötte az áram. Azt nem tudni, milyen gyártmányú volt a telefon és a töltő, eddig egyetlen márka képviselője sem nyilatkozott az esetleges hibáról.

A borzalmas tragédia miatt a fiatal családnak rengetegen küldenek részvétnyilvánítást, köztük a helyi polgármester, aki a Facebookon a következőket írta:

„Részvétünket fejezzük ki Sara halála miatt. Gondolatban a családdal és a barátokkal vagyunk. Kimondhatatlan veszteség."

„Most egy kis angyal lettél, kis szárnyakkal" – írta egy másik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.