Képtelen eltartani a zenélésből a családját a népszerű magyar rapper: jelenleg ezzel keresi a kenyerét

Young G munka rapper építőipar Rácz Béla zenész szükségesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenéből és a jogdíjakból Young G, vagyis Rácz Béla nem tudja családja megélhetését biztosítani. Jelenleg építőipari munkára kényszerült, hogy ne kerüljön szorult helyzetbe.

Májusban született meg Rácz Béci, az ismert előadó második kislánya. Mégis nagyon nehéz időszakon van túl Young G és párja, Mészáros Norina. Újszülött kislányuk, Rebeka ugyanis tüdőgyulladással született a 36. hétre. Szerencsére mostanra már teljesen jól van. De más gondok is aggasztják a fiatal párt.

Young G néhány hónapja, épp a kislánya, Rebeka születésekor veszítette el állását. Béci elmondta, hogy egyben szomorú és dühítő számára, hogy az utoljára utalt jogdíja is mindössze 4500 Ft volt. A lejátszott dalai után nem kap komoly összegeket, véleménye szerint a legtöbb hely nem jelenti le, hogy mi szól náluk.

„Szerencsére azóta van munkám,

édesapámmal az építőiparban vagyunk, emellett van egy webshop is, ahonnan van bevételem, így tudom eltartani a családom.

Ha vannak koncertek és fellépések, azok jól fizetnek, de a klipekkel ma már nem lehet nagyot kaszálni. Van pár muzsikus, aki megél csak abból, hogy zenél, de kevesen vannak" – nyilatkozta a Blikknek a rapper.

Nemrégiben született meg Young G és kedvese, Mészáros Norina kislánya. Instagram, Mészáros Norina

A zenésznek tervei vannak az őszre, bár részleteket nem árult el, de várhatóan többször láthatják majd a rajongói.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.