Szörnyű: minden előzmény nélkül összeesett a hercegné: azonnal kórházba kellett szállítani

hercegné összeesett kórház Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul lett, összeesett és kórházba kellett szállítani a monacói hercegnét. Charlène Wittstock már hónapok óta Dél-Afrikában ragadt, miután egy orrmelléküregi fertőzés támadta meg. Úgy tűnik, egy darabig biztosan nem térhet haza. 

Továbbra sem sikerül felépülnie orrmelléküregi fertőzéséból a monacói hercegnének, Charlène Wittstocknak. A betegség miatt hónapok óta Dél-Afrikában van, ahol

szerda este minden előzmény nélkül összeesett, kórházba kellett szállítani.

"Időbe telik, míg kiderül, mi a bajom pontosan. Nem mehetek bele részletekbe, de nem is sürgethetem a gyógyulást, szóval október végéig szobafogságban leszek Dél-Afrikában. Jól érzem magam, nagyon jól, egyértelműen egy várakozási játék ez nekem, de egyben remek lehetőség is, hogy jobban megismerjem Dél-Afrikát" – nyilatkozta korábban Charlène.

Bennfentes információk szerint a hercegnét szerda este álnéven vitték be a ballitói Netcare Alberlito Hospital klinikájára, ahol stabilizálták az állapotát, csütörtökön pedig ki is engedték.

Két héttel ezelőtt egyébként négyórás műtéten esett át, melyet mesterséges altatásban végeztek. Azt, hogy a mostani rosszullétéhez az előbbinek mennyi köze van, egyelőre nem tudni - írja a Daily Mail.

Meghanék után Vilmos és Katalin is szedi a sátorfáját - ezért döntöttek a költözés mellett

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.