Többször is megríkatta beszólásaival Majka Tóth Gabit a Sztárban sztár leszek! felvételein

Tóth Gabi Majka Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tapintható volt a feszültség Majka és Tóth Gabi között a TV2 stúdiójában a Sztárban sztár leszek! forgatásain. Gabi többször is sírva fakadt attól, ahogy a rapper beszélt vele. 

"A felvételek alatt, nem titok, többször is eleredtek a könnyeim. Vagy a versenyzők élettörténetén sírtam el magam, vagy egy tökös, lendületes produkció hatott meg, vagy épp attól könnyeztem, ahogy Peti hozzám tud szólni. Nem titok, hogy összepattantunk egy párszor. Nehezen viselem, ha le akar dominálni. Ezért megvívtuk mi rendesen a harcainkat és szerintem ezek az összezörrenések az élő adások során is jönnek majd. De nem baj, meg tudjuk oldani egymás között a nézeteltéréseinket. Jól érzem magam egyébként ebben a négyesben, szerintem egy nagyon izgalmas kaland veszi ma kezdetét, amit nagyon várok" – mondta Tóth Gabi a Borsnak.

Sztárban sztár leszek! mesterek: Tóth Gabi, Pápai Joci, Köllő Babett és Majka Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.