Úgy tett, mintha megbotlana, majd saját spermájával töltött fecskendőt szúrt egy idegen nőbe - Videó

idegen fecskendő undorító börtön gyomorforgató sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz év börtönre ítélték a férfit, aki a saját spermájával töltött fecskendővel szúrt meg egy nőt.

Az eset egy Maryland állambeli szupermarketben történt: a szerencsétlen áldozat épp a bevásárlókocsit tolta vissza a helyére, amikor a mögötte haladó Thomas Bryon Stemen úgy csinált, mintha megbotlana, és eközben Katie Peters fenekébe szúrta a saját spermájával teli fecskendőt -írja a The Sun cikke alapján a Bors.

A nő azt mondta, amikor a férfi nekiütközött, úgy érezte, mintha cigivel égették volna meg a bőrét. Miután Thomas a nőbe juttatta spermáját, segítőkészen visszafordult, hogy segítsen kideríteni, mi okozza Katie fájdalmát, ám addigra a fecskendőt a zsebébe csúsztatta.

– mesélte Katie. A szupermarket biztonsági kameráinak felvételén jól látszott, mi történt pontosan, így a rendőrök elkobozták tőle a tűt, és később több fecskendőt is találtak az autójában, amelyek mindegyike tele volt saját ondójával. A férfi, akinek korábban más rendőrségi ügye is volt, 10 év börtönt kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.