Őrületes féltékenységi jelenetet rendezett egy 51 éves férj felesége házában, akivel egyébként évek óta nem élnek együtt. A lakásban tört-zúzott, valamit az áramot is lekapcsolta, aminek következtében a nő 10 ezer fontos, azaz nagyjából 4 millió forintos pontya pusztult el.

Anthony Haines 2008 óta nem él együtt a feleségével és azóta képtelen feldolgozni, hogy a házassága tönkrement. Azóta számos alkalommal tört már volt párja életére, 2019-ben egyszer el is ítélték, miután egy konyhakéssel rátámadt volt feleségére és annak új élettársára. Ekkor egyébként már egy távolságtartási végzés is érvényben volt ellene - írja a brit Times.

A legújabb akciója során pedig betört volt neje dél-walesi lakásába, ahol, amit csak ért, összetört. A biztonsági kamerák egy ideig rögzítették a férfi őrjöngését, de aztán lekapcsolta az áramot, amivel végzetes hibát követett el. Így nem csak a lakás áramellátása szűnt meg, hanem az akváriumé is, amelyben egy 10 ezer fontos, azaz nagyjából 4 millió forintos ponty pusztult el.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A feldühödött férfi ezután sem hagyta abba, széthasogatott egy, a feleségét és annak barátját ábrázoló, vászonra kasírozott fotót, azután beleállított egy kést egy vágódeszkába és a konyhaszekrénybe; ezt követően pedig a hálószobában talált tárgyakat az ágyra dobálta, majd távozott.