Féltékenységből megölte felesége négymillió forintot érő pontyát a férj

Wales férj féltékenység ponty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrületes féltékenységi jelenetet rendezett egy 51 éves férj felesége házában, akivel egyébként évek óta nem élnek együtt. A lakásban tört-zúzott, valamit az áramot is lekapcsolta, aminek következtében a nő 10 ezer fontos, azaz nagyjából 4 millió forintos pontya pusztult el.

Anthony Haines 2008 óta nem él együtt a feleségével és azóta képtelen feldolgozni, hogy a házassága tönkrement. Azóta számos alkalommal tört már volt párja életére, 2019-ben egyszer el is ítélték, miután egy konyhakéssel rátámadt volt feleségére és annak új élettársára. Ekkor egyébként már egy távolságtartási végzés is érvényben volt ellene - írja a brit Times.

A legújabb akciója során pedig betört volt neje dél-walesi lakásába, ahol, amit csak ért, összetört.

A biztonsági kamerák egy ideig rögzítették a férfi őrjöngését, de aztán lekapcsolta az áramot, amivel végzetes hibát követett el. Így nem csak a lakás áramellátása szűnt meg, hanem az akváriumé is, amelyben egy 10 ezer fontos, azaz nagyjából 4 millió forintos ponty pusztult el.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A feldühödött férfi ezután sem hagyta abba, széthasogatott egy, a feleségét és annak barátját ábrázoló, vászonra kasírozott fotót, azután beleállított egy kést egy vágódeszkába és a konyhaszekrénybe; ezt követően pedig a hálószobában talált tárgyakat az ágyra dobálta, majd távozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.