Újabb tárgyalással folytatódik a VV Fanni-ügy: B. László ezt gondolja a helyzetéről

Forrás: police.hu -
B. László tárgyalás VV Fanni vádlott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét külső helyszínen folytatódik a VV Fanni-ügy tárgyalása. Korábban a lány lakásához látogattak el a vádlottal, ezúttal pedig Siófokra mentek. B. László szerint a videófelvételek őt igazolják. 

Másodszor folyik kihelyezett bírósági tárgyalás VV Fanni meggyilkolásának ügyében. Korábban a lány lakásához látogattak el a vádlottal, aki megtört a helyszíni bejárás során. Ezúttal Siófokon folyt a tárgyalás, méghozzá azért ott, mert itt töltött el egy estét B. László egy apartmanban. A kihelyezett tárgyalás során megpróbálták rekonsruálni a napot, vagyis minden helyszínre elmentek, ahol B. lászló járt, ugyanabban a sorrendben, mert minden apró részlet fontos lehet.

A vádlottat a közúti kamerák igazolják: nem volt sietős az útja Siófokról a stégig, ahol a gyanú szerint Fanni teste végleg eltűnhetett - írja a Bors.

VV Fanni gyilkossági ügyének tárgyalása folytatódik Forrás: police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.