Megtört VV Fanni feltételezett gyilkosa: ez végre elhozhatja a fordulatot az ügyben

Forrás: RTL Sajtóklub -
Novozánszki Fanni B. László gyilkos VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni feltételezett gyilkosának, B. Lászlónak kihelyezett tárgyalása volt: azon a helyszínen kellett válaszolnia a kérdésekre, ahol utoljára látta élve a lányt. A férfi itt már nem tudott urakoldni az érzelmein. 

Visszatért a tett helyszínére VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László. A férfinek kihelyezett tárgyalása volt, vagyis elvitték abba a lakóparkba, ahol a lány lakott, és ahol utoljára látta őt élve a férfi. B. László az eddigi tárgyalások során rendkívüli nyugalmat és magabiztosságot tanúsított, de ezúttal nem tudott uralkodni az érzelmein: megtört és remegett a kivételes tárgyalás alatt.

VV Fanni feltételezett gyilkosának kihelyezett tárgyalása volt Forrás: RTL Sajtóklub

Egész testében remegett, amikor az épület liftje előtt kérdezte őt a bíró, remegő hangon válaszolt. Innen a közeli Rákos-patakhoz hajtottak, arra a helyszínre, ahol B. László a vallomása szerint utoljára élve látta Fannit, itt adta át a lányt két ismeretlen férfinak. B. László ezen a helyszínen sem tudott uralkodni magán, a Bors riportja szerint minden gesztusából arra lehetett következtetni, hogy bárhol máshol szívesebben lenne.

"Nagy valószínűséggel a garázsban ölték meg Fannit. A vádirat szerint a kocsinál lett megfojtva vagy megszúrva az a lány" - mondta a helyszínen dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.