Sokkoló tragédia: 16 hónapos kislányt ölt meg a pitbull

pibull kutyatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két felnőtt hangos kiabálása miatt esett neki a család egyik kutyája a 16 hónapos gyereknek. A kislány olyan súlyosan megsérült, hogy már nem tudták megmenteni az életét. Később kiderült, a felnőttek nem a gyerek szülei voltak, azért is hagyhatták a kislányt felügyelet nélkül. 

Meghalt Ohióban egy kisgyerek a hétvégén. A családnak két kutyája volt, amik a lakásban tartózködó pár hangos kiabálására először egymásnak estek, majd az egyik a felügyelet nélkül maradt kislányra támadt. Azonnal mentőt hívtak, a gyereket kórházba szállították, de nem tudták megmenteni.

Forrás: Shutterstock

Az eset után az állatvédők a pitbullt őrizet alá vették.

A rendőrség információi szerint a felnőttek nem a csecsemő szülei voltak, csupán a felügyeletükre bízták. A kislány nevét addig nem hozzák nyilvánosságra, amíg szülei nem azonosítják - írja a Crime Online nyomán a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.