Cookyt néha leordítja a szerelme: "Intelligencia kell ahhoz, hogy ne vigyük haza a feszültséget"

Forrás: Sajtoszoba -
HOT! magazin Szécsi Debóra Cooky Dancing with the Stars
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars második évadjának egyik legérdekesebb párosa Cooky és a kedvese, Debi. Egyetértenek abban, hogy könnyít a helyzetükön, hogy jól ismerik egymást, de azért bőven akadnak nehézségek is.

"Intelligencia kell ahhoz, hogy ne vigyük haza, ha esetleg van egy kis feszültség a próbán. Előfordul, hogy fáradt vagyok, és nem megy annyira; olyankor jobb, ha nem erőltetjük. Debi ilyenkor kicsit csalódott, de aztán otthon már nincs semmi probléma" – kezdte a rádiós a friss HOT! magazinnak nyilatkozva.

Cooky és párja, Szécsi Debóra Forrás: sajtoszoba.tv


Debi viszont inkább a helyzet előnyeit nézi.
"Ha Krisztiánt a próba alatt leordítom valamiért, akkor közben tudja, hogy nagyon szeretem őt. Ismeretlen pároknál ez nehezebb, és úgy gondolom, hogy jobban tudom őt nyüstölni, mint egy idegen embert. Tudom, hogy nem bántódik meg akkor sem, ha egy kicsit keményebb vagyok vele" – mondta a profi táncos a lapnak.

A szerelmesek a friss HOT!-ban arról is beszámolnak, hogy miként oldják meg azt, hogy a gyerekeik felügyelet alatt legyenek, miközben ők dolgoznak.

Keressétek a lapot digitális formában is, megtaláljátok a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.