Élő pokolként éli meg a börtönt Epstein bűntársa, aki tinédzsereket toborzott szexpartikra

Forrás: Twitter/Unknown -
Ghislaine Maxwell börtön magáncella Jeffrey Epstein szexuális visszaélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ghislaine Maxwell és az 59 éves Jeffrey Epstein 1994 és 2004 között toborzott és közvetített fiatal lányokat, hogy a nemzetközi elit kedvére tegyen és azok kiélhessék legvadabb álmaikat a különbőző luxusrezidenciákon tartott szexpartikon. 

Ghislaine Maxwell-t tavaly júniusban tartóztatták le emberkereskedelem és kiskorúak elleni szexuális visszaélés vádjával. Epstein bűntársa azóta magánzárkában várja a tárgyalást, s csak úgy ömlik belőle a panasz, már ami a börtönkörülményeket illeti. A nő leginkább a Bárányok hallgatnak című filmhez hasonlította a körülményeket, elmondása szerint már csak a ketrec és a műanyag arcvédő hiányzik - írja az Evening Standard.

Ghislaine Maxwell és Jeffrey Epstein Bill Clintonnal, 1993-ban. Forrás: Twitter/Unknown

- panaszkodott Maxwell, aki hozzátette, hogy patkányokat látott a WC-ben és zuhanyozni sem tud nyugodtan, mert a börtönőrök folyamatosan bámulják őt. Szerinte állandó fizikai és érzelmi bántalmazásban van része, nem elég, hogy nem hagyják aludni, néha úgy érnek hozzá, ami szexuális zaklatásnak minősül.

Az Epstein-féle botrányba András herceg is belekeveredett. A Jeffrey Epsteint feljelentő nők egyike, Virginia Giuffre szexuális visszaélés miatt pert indított András yorki herceg ellen, azt állítva, hogy Erzsébet királynő fia megerőszakolta őt még 17 éves korában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.