Dühöngenek a kommentelők, amiért Gáspár Laci nem viszi az élő show-ba Mohácsi Anettet

élő show X-Faktor mentor X-faktor 2021 közönség Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este fény derült arra, hogy Gáspár Laci kiket visz az élő show-ba magával, és hogy kikkel szeretné folytatni a közös munkát. Bár mentortársai egyetértettek döntésével, a kommentelők között felháborodást keltett, hogy Mohácsi Anettel nem találkozhatnak már az élő megmérettetésen.

Vasárnap láthatták a tévénézők, hogy Gáspár Laci kiket választott a 22 év feletti kategóriából, így Kocsis Paulinával, Imi Plazával és Mardollal folytatja a versenyt. Döntésével legfőképp a kommentelők nem értettek egyet, akik között hatalmas felháborodást keltett, hogy kedvencüket a mentor hátrahagyta.

Mohácsi Anett énekhangjával és megrázó történetével egy szempillantás alatt a közönség kedvence lett, azonban a mentorházban tett produkciója nem győzte meg a mentort. Anett a The Jacksons 5 dalát hozta a megmérettetésre, azonban Gáspár Laci csalódott: jóval többet várt a lánytól, kis híján sírva fakadt Anett szereplését követően.

"Egy ilyen aranyhangú nőt elengedni, mint Anett, nagy hiba!"

"Hatalmas hiba, Anett helye az elő showban lett volna."

"Nem hiszem el...hogy a magyar Whitney Houstont hazaküldték amiatt a ... miatt."

"Tiszta szégyen! Szegény Anett pedig ő volt az egyik legjobb!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.