Lángoló autóból rángatta ki kisbabáit a hős anya - Fotó

Forrás: AFP
Forrás: AFP -
lángoló autó tűz robbanás autó láng hős anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal anyukát az sem érdekelte, ha súlyos égési sérüléseket szenved vagy meghal, mindenáron meg akarta menteni két kisfiát. Egy hajszálon múlt, hogy nem végződött tragikusan a mentőakció.

Melissa Grant múlt pénteken vezette haza autóját Brownhillsben, a hátsó ülésen két kisfiával, a 3 éves Braidannel és az egyéves Bradley-vel. Az anyuka bekapcsolta a fűtést, amikor hirtelen felcsaptak a lángok a járműben. A nő azonnal félreállt, kivette a kocsiból Braidant, ám amikor visszafordult kisbabájáért, már az egész autót körbevette a tűz.

"Úgy voltam, vele, hogy semmiképp sem hagyom ott a kisfiamat,"

"Mindeközben tudtam, az autó bármelyik pillanatban felrobbanhat. Végül még időben sikerült kirángatnom, nem törődve azzal se, ha eltöröm a karját, olyan erősen húzom. A lényeg az volt, hogy túléljük mindannyian" - írta a Facebookon a 27 éves Melissa.

A nő két kisgyerekével a legközelebbi házhoz rohant segítséget kérni, amikor a hátuk mögött felrobbant az autó. Melissa férjét a helyszínre érve a kiégett autó látványa fogadta, és elsőre azt hitte, családja szörnyet halt a balesetben.

"Azt hitte, az autóban ragadtunk, szörnyű, hogy mit élhetett át" - magyarázta az anya a Ripost szerint.

Azt hittem, mind meghalunk, nagy szerencsénk volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.