karácsonyi vásár állatkínzás Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Macskabundát árulhattak a győri karácsonyi vásáron. Egy kép is készült róla, amely az egyik internetes állatvédő csoportban tűnt fel először. A bundán még az állat feje is felismerhetően rajta volt, többen is látták a vásáron. Az ügyben már feljelentést is tettek, a rendőrség állatkínzás miatt nyomoz.

A megdöbbentő fotó, amelyen a szőrmék tetején két macskabunda hever rengeteg embernél verte ki a biztosítékot. A győri adventi vásárban készítették a felvételt, ami a közösségi médiában futótűzként terjedt el. A karácsonyi vásárban nézelődőket megdöbbentette, hogy valaki nyúzott macskaszőrmét akar eladni.

Az emberek nemcsak felháborodtak, de meg is büntetnék az árust. Az interneten terjedő fotónak sokan megpróbáltak utána járni, de már nem találták nyomát - mondták a Tények adásában.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.