Vonat tetején szelfizett egy kamasz - belehalt az áramütésbe

Forrás: -- -
áramütés szelfi tragédia vonat kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig terjed a fiatalok között a veszélyes helyeken történő szelfizés. Az életveszélyes divat már így is rengeteg fiatal életét követelte. 

Romániában, Foksány városában vesztette életét egy 16 éves fiú. A fiú felmászott egy, az állomáson várakozó vonat tetejére, és miközben szelfizni próbált, véletlenül hozzáért egy felsővezetékhez, amitől halálos áramütést szenvedett - írja a román realitatea.net.

A tragédiát többen is végignézték. Rögtön értesítették a mentőket, ők azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az orvosok szerint ekkora áramütésnél semmi esélye sem volt a fiatal fiúnak a túlélésre.

A román vasúttársaság már tavaly kampányt indított a hasonló esetek megelőzése érdekében, a múlt évben ugyanis erősen megszaporodtak a hasonló balesetek - írja a Bors.

Illusztráció Forrás: --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.