Damu Roland válságos állapotban fekszik kórházban, húga is csak az internetről értesült arról, milyen rossz is a színész helyzete. A nő azt mondta, rossz ezt kimondani, de mindent magának köszönhet. 

Damu Roland súlyos állapotban fekszik kórházban, az orvosok az életéért küzdenek. Az is kiderült, hogy a színész elkapta a koronavírust és műtüdőre tették. Sokakat rendített meg ennek a híre, mindenki szorít a felépüléséért, de a legtöbb barátja már nem tartja vele a kapcsolatot. Eltávolodtak tőle, ugyanis a Bors információi szerint sokaknak tartozik. Húga is csak az internetről értesült arról, a színész milyen súlyos állapotban van.

Damu Roland testvére szerint a színész mindent magának köszönhetFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Régóta nem tartom sem vele, sem a Damu családdal a kapcsolatot, sajnos nem tudok róla semmit. Sokáig nagyon jó testvérek voltunk, akkor romlott meg a viszony, amikor a kislányát letagadta. Minden kapcsolatot megszakítottunk" - mondta Damu Anita. "Amikor először hallottam az egészségügyi problémáiról, azt gondoltam, csak ki akar bújni a felelősség alól, nem tudtam, hogy ilyen nagy a baj. Tudja a telefonszámomat, megkereshetett volna. Most kezdek magamhoz térni, hogy valóban igaz-e a hír. Az a probléma, hogy a nagynénémnek sem tudom az elérhetőségét, hogy megkérdezzem, mi a baj, vagy tudok-e valamiben segíteni. Mindenki eltávolodott tőle, fogalmam sincs, kihez tudnék fordulni miatta. Neki nem volt családja, nagyon sajnálom, és borzasztó ezt kimondanom, de mindent magának köszönhet. A lelkem most nagyon dolgozik miatta, de nem tudok mit tenni. Ki fogja ápolni, ha szüksége lesz rá? Sokat szenvedtem miatta és a család miatt is, ráadásul nem jött jókor ez a hír, mert kisbabát várok. Sajnálnám, ha így érne véget az élete, de azt nem szeretném, hogy a családtagjaimban miatta bárkinek is lelkiismeret-furdalása legyen. Jobbulást kívánok neki" - mondta.