"Borzasztó ezt kimondanom, de mindent magának köszönhet" - Damu Roland húga vallott a színészről

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland koronavírus-fertőzés húg koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland válságos állapotban fekszik kórházban, húga is csak az internetről értesült arról, milyen rossz is a színész helyzete. A nő azt mondta, rossz ezt kimondani, de mindent magának köszönhet. 

Damu Roland súlyos állapotban fekszik kórházban, az orvosok az életéért küzdenek. Az is kiderült, hogy a színész elkapta a koronavírust és műtüdőre tették. Sokakat rendített meg ennek a híre, mindenki szorít a felépüléséért, de a legtöbb barátja már nem tartja vele a kapcsolatot. Eltávolodtak tőle, ugyanis a Bors információi szerint sokaknak tartozik. Húga is csak az internetről értesült arról, a színész milyen súlyos állapotban van.

Damu Roland testvére szerint a színész mindent magának köszönhet Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Sokáig nagyon jó testvérek voltunk, akkor romlott meg a viszony, amikor a kislányát letagadta. Minden kapcsolatot megszakítottunk"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.