Kritikus állapotban fekszik a kórházban Damu Roland: az orvosok az életéért küzdenek

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
betegség Damu Roland kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland kritikus állapotban van, jelenleg kórházban fekszik az intenzív osztályon. Barátja arra kéri a rajongóit, mondjanak egy imát érte, mert jelenleg ez a legtöbb, amit tehetnek. 

Damu Roland betegsége miatt nem először jár kórházban, legutóbb december elején értesítette arról rajongóit a közösségi oldalán, hogy ellátásra szorult. Korábban segítségkérő posztjai rendítették meg az ismerősöket, amelyekben pénzt kért, hogy legyen mit ennie és kiválthassa a gyógyszereit. Ezek a bejegyzések azóta eltűntek a közösségi oldaláról, ezúttal pedig nem ő, hanem egy barátja tájékoztatta kétségbeejtő hírekről a rajongókat.

Damu Roland súlyos állapotban van Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Damu Roland súlyos állapotban van, mélyaltatasban van és az intenzív osztályon fekszik, sajnos az állapota nagyon kritikus"

"Arra szeretnénk kérni titeket, hogy akinek egy kicsit is számít, vagy számított, vagy szerette, kedvelte Rolit, az egy imát, egy kis erőt küldjön neki, mind ezt csináljuk és sajnos ebben a helyzetben ez a legtöbb, amit tehetünk érte" - tette hozzá az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.