Újabb fejlemények Damu Roland állapotáról: koronavírus-fertőzés miatt lélegezetőgépre kötötték

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland színész műtüdő (ECMO) kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Damu Roland kritikus állapotban van, jelenleg kórházban fekszik az intenzív osztályon. Barátja arra kéri a rajongóit, mondjanak egy imát érte, mert jelenleg ez a legtöbb, amit tehetnek. A lgújabb információk szerint a színész állapota folyamatosan romlik, mélyaltatásos lélegeztetés után lélegeztetőgépre kötötték.

Damu Roland betegsége miatt nem először jár kórházban, legutóbb december elején értesítette arról rajongóit a közösségi oldalán, hogy ellátásra szorult. Korábban segítségkérő posztjai rendítették meg az ismerősöket, amelyekben pénzt kért, hogy legyen mit ennie és kiválthassa a gyógyszereit.

Ezek a bejegyzések azóta eltűntek a közösségi oldaláról, ezúttal pedig nem ő, hanem egy barátja tájékoztatta kétségbeejtő hírekről a rajongókat.

Damu Roland kritikus állapotban fekszik kórházban Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A színész FB-oldalán az egyik bejegyzése alatti kommentben valaki azt állítja, hogy Damu a múlthéten került kórházba, koronavírussal, oltottként. A hozzászóló szerint a harmadik oltást nem tudta felvenni. Hozzátette, hogy Damu állapota folyamatosan romlik, mélyaltatásos lélegeztetés után műtüdőre kötötték.

Egyelőre nem tudni, hogy mennyi valóságalapja van a fenti állításoknak, a színész egyelőre nem reagált a közösségi oldalán a meghökkentő állításokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.