Felfordulás a bíróságon: rosszul lett a villanyszerelők megölésével vádolt győri vállalkozó

Forrás: shutterstock -
É. Imre villanyszerelő-gyilkosság tárgyalás bíróság villanyszerelő a bíróságon lett rosszul
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint három éve húzódik már az eltűnt villanyszerelők gyilkossági ügye. Ma folytatódott volna az emberöléssel vádolt győri vállalkozó bírósági tárgyalására, ám a férfi váratlanul rosszul lett.

A mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán 2018 tavaszán tűnt el és a jelek szerint emberölés áldozata lett. Erre utal, hogy a rendőrök megtalálták az áldozat szerszámait, autóját, valamint az eltűnése napján viselt ruhájának egy darabját. A gyilkossággal egy győri vállalkozót gyanúsítanak, aki ezen a bizonyos napon találkozott a villanyszerelővel.

Nem tudták folytatni a tárgyalást Forrás: Shutterstock

A nyomozás során derült ki, hogy a gyanúsítottnak köze lehet egy másik szakember eltűnéséhez is, ám egyik férfi holttestét sem találta meg a rendőrség. A bíróság ma folytatta volna a tárgyalást, de bele sem tudtak kezdeni a munkába. A győri vállalkozó ugyanis a bíróság épületében rosszul lett és mentőt kellett hívni hozzá – írta meg a Blikk.

A férfi ügyvédje elmondta, hogy védence a földszinten ült le egy padra, mert rosszul érezte magát. A tárgyalóterembe már nem is tudott belépni. A mentők a bíróságról egyenesen kórházba szállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.