Kulcsár Edina már novemberben szerepelt új párjának szerelmes klipjében

válás G.w.M Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina már novemberben szerepelt G.w.M. Helló című klipjében, ami egy szerelmes dal. Lehet, hogy a rapper már akkor is Edináról énekelt.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti pár napja jelentették be, hogy nem tudták megmenteni a házasságukat, bármennyire is szerették volna. Közleményük szerint továbbra is jóban vannak, nem haraggal váltak el, és gyermekeiket is közösen nevelik tovább. Aztán tegnap Edina a közösségi oldalán megmutatta új szerelmét, a 24 éves rappert, G.w.M, azaz Varga Márkot. A bejelentés után Csuti úgy nyilatkozott, hogy rettentően csalódott, mert Edina nem volt vele mindig őszinte. Az egykori álompár azóta az Instagarmon is kikövette egymást.

A Blikk kiszúrta, hogy G.w.M. novemberben megjelent, Helló című klipjében Kulcsár Edina szerepel. Ez egy szerelmes hangvételű dal, a klipben egy párt alakítanak, a refrénje pedig így szól:
"Miattad én meg akarok változni, hogy ha bántottalak valaha, már bánom rég, megbolondít külön ez a távollét, te vagy nekem egyedül csak álomszép."
Feltételezhető, hogy G.w.M. már akkor Edináról énekelt, vagy esetleg pont ennek a klipnek a forgatása hozta őket össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.