Hatalmas a botrány: betört a 8 hónapos kisfiú koponyája a bölcsődében

Forrás: Shutterstock -
kisfiú csecsemő Egyesült Államok sérülés bölcsőde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb nyugalommal adták le a bölcsődébe a szülők nyolc hónapos gyermeküket, akit végül betört koponyával kaptak vissza. A két óvónője nem tett semmit, sőt még a szülők előtt is eltitkolták.

A Rancho Cucamonga-i Kiddie Academy napközijének két alkalmazottját, Rudie Megan Maldonadót és a Felicia Ann Ferrát nemrég letartóztatták gyermekbántalmazás vádjával. A két óvónő jelenlétében ugyanis betört egy nyolc hónapos gyermek koponyája a bölcsődében: a két felnőtt nem hívott segítséget, sőt, még a szülők elől is eltitkolták a történteket.

A nyomozás jelenleg is folyik a két kaliforniai bölcsődei dolgozó ellen, akik cserben hagyták a rájuk bízott csecsemőket. A hatóságok most azon dolgoznak, hogy kiderítsék, más gyermekeknek is történt-e baja. Ugyanis úgy sejtik, hogy több áldozatuk is lehetett már korábban - írja a Crime Online.

"Ez szívszorító, a szülők és a közösség számára is, tényleg. Ez egyszerűen borzalmas" – mondta az egyik szülő, Stu Kelloff.

Betört a 8 hónapos kisfiú koponyája a bölcsődében (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A segédtanárt, Maldonadót később 100 ezer dolláros óvadék ellenében szabadon engedték. Ferra, az bölcsőde igazgatója pedig korábban önként adta fel magát. Az intézmény a párost most adminisztratív szabadságra küldte. A történtek után több szülő is kivette a gyermekét a a bölcsődéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.