Kitálalt Meghan Markle nővére! Samantha szerint a húga féltékeny Katalinra

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg féltékenység Harry herceg A királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg kedvese rengeteg kritikát kapott az elmúlt években, nemrég azonban váratlan helyről érkezett a támadás. Saját nővére teregette ki a családi szennyest.

Samantha szerint húga féltékeny Vilmos herceg feleségére. Miközben Katalin egy olcsóbb ruhában is úgy tündököl, mintha méregdrága darabot viselne, Meghanban semmi királyi nincs. Samantha nemrég egy interjúban az egekig magasztalta Katalint, aki szerinte tökéletes királyné lesz egyszer, és már most példaértékű életet él anyaként és feleségként is: Meghan pedig sosem fog a nyomába érni.

Nem ők a királyi család legkedveltebb tagjai, sok kritikát kaptak már eddig is Forrás: AFP/Angela Weiss

A meglepően éles kritikákat megfogalmazó interjú nagy felháborodást váltott ki a kommentelők körében. Sokan egyetértenek Samanthával, ám vannak, akik szerint az egész beszélgetés csak azt bizonyítja, hogy pont Samantha az irigy, aki féltékeny húga sikereire – áll a Daily Star cikke alatt.

Meghan és Harry ugyanis annak ellenére sikeres életet él, hogy hivatalosan lemondtak minden királyi címükről, és saját munkából kell megélniük. Nem küzdenek azonban anyagi gondokkal, szerzdődésük van több netes műsorra, videós tartalomra is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.