Meghan Markle testbeszéde leleplezi őt: ilyen a valódi énje

Meghan Markle dühös testbeszéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle testbeszédét elemezte egy szakértő: meglepő következtetésre jutott. 

Meghan Markle cselekedetei folyamatosan górcső alatt vannak, de már nemcsak azt elemzik, amit mond, hanem azt is, ahogy viselkedik. Nemrég a testbeszédét elemezte egy szakértő egy 2018-as videó alapján. A felvételen ő, a férje, Harry herceg és az édesanyja láthatóak a hercegné jótékonysági szakácskönyvének bemutatóján. A résztvevők beszélgettek, és Meghan édesanyja feltehetően nem szándékosan, de fébeszakította a hercegnét.

Meghan Markle testbeszédét elemezte egy szakértő Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

Meghan ezután anyja, Doria felé fordult és jelentőségteljes, mérges tekintettel nézett rá. A szakértő elemezte a viselekedését, és megállapította, hogy Meghan egyből feszültté vált, amikor anyja félbeszakította, látható, hogy merevvé váltak a kezei. A szemeit nagyobbra nyitotta, az állkapcsát előre tolta, az ajkait pedig összeszorította. Ezek a dühös, frusztrált emberek reakciói.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.