Meghan Markle testbeszédét elemezte egy szakértő: meglepő következtetésre jutott. 

Meghan Markle cselekedetei folyamatosan górcső alatt vannak, de már nemcsak azt elemzik, amit mond, hanem azt is, ahogy viselkedik. Nemrég a testbeszédét elemezte egy szakértő egy 2018-as videó alapján. A felvételen ő, a férje, Harry herceg és az édesanyja láthatóak a hercegné jótékonysági szakácskönyvének bemutatóján. A résztvevők beszélgettek, és Meghan édesanyja feltehetően nem szándékosan, de fébeszakította a hercegnét. 

Meghan Markle testbeszédét elemezte egy szakértőForrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

Meghan ezután anyja, Doria felé fordult és jelentőségteljes, mérges tekintettel nézett rá. A szakértő elemezte a viselekedését, és megállapította, hogy Meghan egyből feszültté vált, amikor anyja félbeszakította, látható, hogy merevvé váltak a kezei. A szemeit nagyobbra nyitotta, az állkapcsát előre tolta, az ajkait pedig összeszorította. Ezek a dühös, frusztrált emberek reakciói.

Nem titok, hogy Meghan szeret a középpontban lenni, ebben az esetben szinte rémisztő azt látni, hogy még Doria sem fejezheti ki a saját elképzeléseit anélkül, hogy ilyen reakciókat váltana ki a lányából" - idézi a Bors a szakértőt.