19 éves lányt próbált megerőszakolni egy férfi Szigetszentmiklóson

Forrás: Shutterstock -
Szigetszentmiklós erőszak szexuális bántalmazás szigetszentmiklósi támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi ismerkedni akart, de a lány nemet mondott. Ekkor támadt rá a fiatal nőre és megpróbálta megerőszakolni.

Január 27-én munkából gyalogolt hazafelé az a 19 éves szigetszentmiklósi lány, akit leszólított egy idegen. A férfi csak ismerkedni szeretett volna vele, de a lány elhárította a közeledést. A férfi ekkor megragadta a lány vállát és egy út menti, kihalt bokros területre lökdöste, majd a földre nyomta. Egyik kezével lehúzta az áldozat nadrágját és fehérneműjét, a másikkal befogta a száját.

Hatalmas trauma érte a 19 éves lányt (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A lánynak sikerült segítségért kiáltania, és csodával határos módon ki tudott szabadulni támadója fogásából. Azonnal a közeli útra szaladt, mire az egyik elhaladó autós felvette a zokogó nőt. A lány otthonából értesítették a rendőrséget, az egyenruhások pedig öt nap alatt kézre is kerítették a csepeli román férfit.

A férfinél megtalálták a lány mobilját, az írni-olvasni sem tudó, segédmunkásként dolgozó támadó azonban tagadja a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség ennek ellenére kezdeményezte a letartóztatását – írja a police.hu közleménye alapján a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.