Kegyetlen módon megkínozták és meggyilkolták a fiatal szépségkirálynőt (18+)

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság nemi erőszak szépségkirálynő felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anita Cobby borzalmas kínok között vesztette életét, miután a vasútállomásról hazafelé tartva öt férfi megtámadta, brutálisan megkínozták, megerőszakolták, majd a holttestét egy szögesdrótkerítésre dobták Prospect városában.

A csinos 26 éves lány, Anita Cobby ápolónőként dolgozott Prospect városában, de emellett modellként is dolgozott. Egyik este munkából tartott hazafelé a vasútállomásról, amikor öt férfi megtámadta, majd egy autóba tuszkolták.

Az autóban ülve a fiatal nőt többször megütötték, ami miatt orr- és arccsonttörést szenvedett. Emellett megerőszakolták és orális szexre kényszerítették.

A támadók ezután egy karámba vitték, ahol még két órán keresztül bántalmazták Anitát. Az öt férfi közül az egyikük személyazonossága lelepleződött, ami miatt az egyik fiatal elkövető, a 18 éves John Travers rávette társait, hogy öljék meg Anitát.

A gyönyörű lány holttestét végül egy szögesdrótkerítésre dobták, amit két nappal a kegyetlen gyilkosság után, 1986. február 4-én talált meg egy helyi gazda.

A boncolási jegyzőkönyv szerint három nagyobb és három kisebb vágás volt a nyakán. A mellén, a lábán, a combján, a kezén és az ujjain is vágások voltak, valamint többszörös zúzódások borították a fejét és a testét.

A brutális éjszakán a helyiek közül többen hallották Anita segélykiáltásait, ám a támadóknak sikerült elrejtőzniük a szomszédok elől.

A hatóságok végül mind az öt tettest elfogták és elítélték őket. Egyiküknél 2018-ban gyógyíthatatlan daganatot diagnosztizáltak, egy évvel később elhunyt, a többiek azonban jelenleg is életfogytig tartó börtönbüntetésüket töltik. A 36 évvel ezelőtti esetet máig a szigetország legszörnyűbb bűntényeként tartják számon - írja a Daily Star.

Súlyos dolgokkal vádolják a népszerű énekest: bedrogozott és megerőszakolt egy fiatal lányt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.