Fejfájásra panaszkodott, majd tragikus hirtelenséggel elhunyt a fiatal lány

Forrás: Shutterstock -
fejfájás betegség halál gyász anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Gaia épp a barátaival biciklizett, amikor erős fejfájásra kezdett panaszkodni, később hányt is. Végül korházba szállították, ahol tragikus hirtelenséggel meghalt.

Az orvosok kezdetekben arra gyanakodtak, hogy a lány alkohol és drog hatása alatt áll. Végül a vizsgálatok kimutatták, hogy Gaia sem alkoholt, sem drogot nem fogyasztott. Ezután arra gondoltak, hogy a nagy melegben hőgutát kaphatott. Vizet adtak neki, de a lány állapota egyre csak romlott mindaddig, amíg végül már nem lélegzett és már újraéleszteni sem tudták - írja a Mirror.

Gaia édesanyja most a nyilvánosság elé állt, mert nem tudja feldolgozni, hogy a lánya meghalt, hiszen, ha az orvosok megfelelően odafigyeltek volna rá és helyesen kezelik, akkor meglett volna rá az esély, hogy megmentsék az életét.

„Úgy gondolom, hogy megfelelő kezelések mellett nem halt volna meg. Elvették tőlem a lányomat. Hogyan lehet az, hogy egy egészséges, fiatal nő meghal a kórházban, mert senki sem tudja, mi a baja?" - teszi fel a kérdést az anya, aki szerint lányát nem vizsgálták ki elég alaposan.

Az orvosok diagnózisként agyödémát állapítottak meg, ami az agyban felgyülemlő folyadék miatt az agy megduzzadását okozza.

Korábban egy magyar lány is meghalt agyödémában, mert négy darab ecstasy tablettát fogyasztott a Balaton Soundon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.