Több száz malac életét mentették meg a székesfehérvári tűzoltók - Videó

malac tűzoltók videó baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán délután hatalmas meglepetésben volt részük a székesfehérvári tűzoltóknak, hiszen több száz kismalacot kellett kimenteniük egy felborult kamionból. 

A 7-es főúton balesetet szenvedett egy kamion, amely először kidöntött egy betonoszlopot, majd az oldalára borult. Amikor a tűzoltók megnyitották a kamion hátsó ajtaját, körülbelül négyszáz kicsi, rózsaszín malacot találtak. Kiterelték őket, és arra is figyeltek, hogy a megriadt állatok ne széledjenek szét a környéken - írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a Facebook-oldalán.

Később megérkezett egy másik állatszállító kamion is, amire a tűzoltók sikeresen fel tudták terelni az ijedt malacokat. Végül a balesetet szenvedett járművet is a kerekeire állították.

Az utóbbi időszakban több kamionbalesetről is írtunk, legutóbb például egy felborult jármű kis híján egy család tragédiáját okozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.