Szinte a gyerekszobát súrolta az a kamion a Bács-Kiskun megyei Bodogláron, amely a kerítést átszakítva rohant a családi ház felé. Csaknem  tragédia történt. 

A bodoglári ház előtt sokkoló robaj zavarta meg a szokásos vasárnapi csendet. Egy hatalmas teherautó a kerítést átszakítva egyenesen a ház felé száguldott, míg végül valamivel a ház előtt  megállt, de az új építésű kerítést teljesen letarolta. A házban tartózkodó családnak szerencsére nem esett bántódása, bár ők is óriási hangzavarra ébredtek.  

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock

„Borzalmas hangja volt, nagyon megijedtünk, főleg a kicsi, az ő szobája ugyanis pont ott van, az ablaka előtt állt meg a kamion" – nyilatkozta a Borsnak az ott élő család. Az osztrák rendszámú kamiont vezető magyar férfit könnyű sérülések miatt kórházba szállították. Egyelőre nem tudni a baleset pontos okát, a család háza előtti útszakasz ugyanis egyenes. A sofőr valószínűleg a jeges út miatt veszítette el az uralmát a kocsija felett. A család viszont annyira megijedt, hogy egész éjszaka nem tudtak aludni - írja a Ripost.

„Már harmadszorra történik velünk hasonló, nem értjük, hogy miért pont itt van mindez. Sokszor csúszik az út, mégis mindenki száguldozik itt, ez még jég nélkül is ijesztő. Ha a megengedett sebességgel mennek, már le is tolják az embert. Ez ilyen időben életveszély. Nagyon sok a baleset arrafelé" – mesélték a helyiek. A baleset okát a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Nemrégen történt: Saját kamionja ütött el egy sofőrt Veszprém megyében - Videó