Czutor Zoli terhes felesége szexi táncot lejtett - Videó

Czutor Zoli Czutor-Kilián Zsanett videó család ének tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czutor Zoli felesége, Kilián Zsanett már a terhességének 37. hétében jár. Bármelyik pillanatban megszülethet a Belmondo énekesének hatodik gyermeke.

A TikTokra került fel egy videó Czutor Zoli feleségéről, Zsanettről, amelyben egy duettet énekel arról, mennyire nem kell aggódniuk a nőknek a súlyuk miatt. Zsani egyébként az éneklés mellett olyan könnyedén táncol, mintha nem is lenne várandós a kislányukkal.

"Azt hiszem, elég adekvát a szövege jelen helyzetemben! Nem is aggódom a súlyom miatt! Majd lemegy!" - írta a videó alá Zsanett.

Kommentben nagyon sokan dícsérték, hogy milyen szép kismama és támogatták, hogy egyáltalán nem kell a súlyával foglalkoznia.

Egyébként korábban készített a life.hu interjút a Czutor házaspárral, ahol elmesélték: nemrég derült ki, hogy Zsani nagyon jól énekel. Olyannyira, hogy már családi fellépésekre is szokták őket hívni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.