Édesanyjával és öccsével pihen Köllő Babett Dominikán

Instagram -
Dominika Köllő Babett család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett édesanyja és az öccse is Los Angelesben él. Évente egyszer látják egymást, de most alkalmuk adódott összehangolni a szabadságukat, így a hangulatos karibi nyárban találkoztak, Dominikán. Babették már háromszor is jártak a karibi országban, most pedig a családdal együtt élvezhették újra a helyiek magával ragadó jókedvét, a finom ételeket és a gyönyörű környezetet.

„A pincérek énekelve szolgáltak fel, harminc fok volt. Ez most nálunk a pihenésről szólt; anyukám egy orvos mellett dolgozik, rég nem volt szabadságon. Ha pedig Magyarországra jön, elfárad abban, hogy végiglátogatja a családot. Egyedül az öcsém párja hiányzott a társaságból, aki tartotta a frontot a közös ingatlanbróker cégükben" – mesélte Babett, aki a nyaralás alatt is minden reggel korán felkelt, hogy kettesben indíthassa a napot az édesanyjával.

Instagram

Babett a minap ritkán látott ikertestvérét is megmutatta, a lányával készült közös fotót pedig itt nézheted meg.

A friss, már szerdánként megjelenő hot! magazinban a színésznő beszámol a nagy találkozás minden pillanatáról, a lapot keressétek digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.