Sokan nem tudják, hogy Köllő Babettnek van egy ikertestvére, Roland. A férfit azonban ritkán látni, nem szeret a kamerák elé állni, most azonban kivételt tett. 

"Nagyon ritkán készül rólunk közös fotó! Simán nem szeret szerepelni. (...) Ikertesósan szép a világ! Rolandnál jobbat pedig nem kívánhatnék!" - írta a közös képhez Babett, aki mindent megtesz, hogy bomba formában maradjon

Babett egyébként korábban arról mesélt, hogy miért vállalta el az első tévés szerepléseit és mik a tervei a jövőben. 

„Sokat vágytam arra, hogy ott lehessek, ahol most vagyok. Ha az ember elér egy célt, már tűzi is ki a következőt. Volt egy stratégiám a Feleségek luxuskivitelben című sorozattól kezdve. Szép gondolat, hogy mindenki ismerje meg a nevemet: ám azért, mert egy idő után úgy láttam, hogy amennyiben csak színházban játszom, akkor nem feltétlenül kapok meg olyan munkákat, amiket szeretnék. Ha valaki ismertté válik, könnyebben jut álomszerepekhez. Az ismertség csak egy pozitív mellékterméke a munkámnak, és én a munkámat szeretem. A színészek mindig az ismertséggel azonosítják a sikert, pedig szerintem a kettőnek köze nincs egymáshoz. Ugyanakkor ez mégis egy komoly fokmérő. Ahonnan én jöttem, a vidéki színházból, ott sok tehetséges színész dolgozik, és lehet, hogy soha nem ismeri meg a széles közönség a nevüket. Ezért kellett nekem a képernyő" – nyilatkozta.