Szujó Zoltán: "Gyakorlatilag remegtem a félelemtől"

Forrás: HírTV -
Hungaroring Szujó Zoltán könyve Forma-1 Szujó Zoltán sportriporter sportkommentátor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szujó Zoltán kihasználta, hogy a koronavírus-járvány miatt otthon kellett maradnia, és kissé számára is lelassult az élet. Ekkor döntötte el, hogy könyvet ír, méghozzá saját két évtizedes karrierjének legjobb pillanatairól.

Szujó Zoltánnal a Life.hu készített interjút, amelyben a kommentátor-műsorvezető hosszan beszél arról, milyen út vezetett a könyv megjelenéséig. Hogyan élte meg távozását a köztelevíziótól és ki volt a legfőbb támasza az elmúlt több mint húsz év során. A könyvében elmeséli többek között azt a meghatározó élményét is, amikor kipróbálta magát versenyzőként és ezt felidézte a friss interjúban is.

"Sokat segített a kommentátori munkámban, hogy nagyon picit belekóstoltam a versenyzésbe. Nem merném magam autóversenyzőnek nevezni, hiszen amikor ott ültem a Hungaroring rajtrácsán, körülöttem másik 14 autóval, akkor azért feltettem magamban a kérdést, hogy mi a francot keresek itt?"

Szujó Zoltán már több szerepben is kipróbálta magát, egy időben az autóversenyzéssel is kacérkodott Forrás: HírTV

"De ez is segített megérteni, min mennek keresztül a pilóták a rajt előtt, milyen gondolatok kavarognak a fejükben, és így került teljesen más megvilágításba, hogy a nagy klasszisok miként képesek a futam előtt, egy ennyire kiélezett helyzet előtt hosszan, összeszedetten nyilatkozni" – mesélte a Life.hu-nak Szujó Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.