Nem várt szörnyűség okozhatja emberek millióinak halálát egy új jóslat szerint. A próféciából az is kiderül, mikorra várható a kataklizma.

Nostradamus, valamint a vak balkáni javasasszony, Baba Vanga a két legismertebb jós, akiknek korábban már többször is sikerült a jövőbe látniuk. Miközben a híres francia csillagász előre érezte, hogy idén háború lesz Európában, Vanga azt feltételezte, hogy egy újabb világjárvány sújtja majd az emberiséget. Egy önjelölt jós azonban új őrült teóriával állt elő.

A TikTok nevű népszerű videómegosztó portálra tölti fel rövid tartalmait az a felhasználó, aki azt állítja magáról, hogy időutazó. Az illető már "megjósolt" több, világméretű katasztrófát, azonban ezek egyike sem vált eddig valóra. A sikertelenség viszont nem szegi kedvét és most egy újabb elmélettel riogatja milliós követőtáborát.

Az "időutazó" szerint idén karácsonykor légnemű organizmus érkezik a Földre, és ugyan még aznap, tehát december 24-én elhagyja a bolygót, de mérgező gázködöt bocsát majd az emberiségre. Azt állítja, hogy a felhő 2023. január 4-ig folyamatosan növekedni fog, és mindent feléget és megolvaszt, ami az útjába kerül.