Hatalmas gázfelhő fogja felperzselni a Földet egy rejtélyes jóslat szerint

világvége időutazó Tiktok rejtélyes vészjósló jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várt szörnyűség okozhatja emberek millióinak halálát egy új jóslat szerint. A próféciából az is kiderül, mikorra várható a kataklizma.

Nostradamus, valamint a vak balkáni javasasszony, Baba Vanga a két legismertebb jós, akiknek korábban már többször is sikerült a jövőbe látniuk. Miközben a híres francia csillagász előre érezte, hogy idén háború lesz Európában, Vanga azt feltételezte, hogy egy újabb világjárvány sújtja majd az emberiséget. Egy önjelölt jós azonban új őrült teóriával állt elő.

@aesthetictimewarper The Fog will roam the Earth… #fyp#fypage#timetravel#timetraveler#timewarper#xyzbca#viral♬ Horror Music(842278) - Pavel

A TikTok nevű népszerű videómegosztó portálra tölti fel rövid tartalmait az a felhasználó, aki azt állítja magáról, hogy időutazó. Az illető már "megjósolt" több, világméretű katasztrófát, azonban ezek egyike sem vált eddig valóra. A sikertelenség viszont nem szegi kedvét és most egy újabb elmélettel riogatja milliós követőtáborát.

Az "időutazó" szerint idén karácsonykor légnemű organizmus érkezik a Földre, és ugyan még aznap, tehát december 24-én elhagyja a bolygót, de mérgező gázködöt bocsát majd az emberiségre. Azt állítja, hogy a felhő 2023. január 4-ig folyamatosan növekedni fog, és mindent feléget és megolvaszt, ami az útjába kerül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.