Fegyvert fogott egy nőre egy férfi a pápai buszpályaudvaron

Forrás: Shutterstock -
buszpályaudvar pápa fegyver férfi rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A helyszínen elfogták a rendőrök azt a férfit, aki hétfőn a pápai autóbusz-pályaudvaron fegyvert fogott egy nőre - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szerdán.

A közlemény szerint a 43 éves helyi férfi hétfő délután vitatkozott össze a nővel a pápai autóbusz-pályaudvaron. Az elkövető a szóváltás hevében kabátjából elővett egy fegyvert, amit a nő homlokához tartott, majd eltett.

Fegyvert fogott egy nőre egy férfi a pápai buszpályaudvaron, elfogták a rendőrök - A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A helyszínre érkező rendőrök még a pályaudvaron, az egyik autóbuszban igazoltatták a férfit, akit elfogtak, előállítottak, majd garázdaság miatt kihallgattak - tették hozzá.

A rendőrség jelezte: az elkövetőtől lefoglalták a gáz- és riasztófegyvert, amelyről elismerte, hogy ő vásárolta, és azt engedély nélkül viselte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.