Meghalt a 33 éves zenész: felesége és két kisgyereke gyászolja

agydaganat The Wanted Tom Parker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
33 éves korában meghalt a brit fiúbanda a The Wanted tagja, Tom Parker. A zenésznél 2020-ban diagnosztizáltak agydaganatot. Azonnal elkezdték a kemoterápiát, ám azt is közölték vele, betegsége gyógyíthatatlan, de a kezeléssel meghosszabbítható az élete. 

Parker a kezelés alatt több koncerten is fellépett a The Wanteddel. A lesújtó diagnózis ellenére a zenész mindvégig reménykedett, egy évvel ezelőtt így nyilatkozott: "Túlvagyok egy MRI vizsgálaton, melynek megvan az eredménye: a tumor jelentősen kisebb lett, a szervezetem jól reagál a kezelésre. Minden áldott nap harcolok, hogy legyőzzem ezt a sz*rt!"

A gyászhírt most felesége Kelsey osztotta meg a rajongókkal.

"Fájó szívvel megerősítjük, hogy Tom a mai napon a családja körében békésen elhunyt (...) A szívünk szakad meg, Tom volt világunk közepe, és el sem tudjuk képzelni az életünket csodálatos mosolya és utánozhatatlan energiái nélkül" - idézi Kelseyt a Dailystar nyomán a Blikk.

Tom Parker két gyermek édesapja volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.