Személyes okokból, bosszúból tette tönkre a neves zenész a magyar énekesnő karrierjét

Forrás: Shutterstock -
énekesnő Postásy Júlia A miniszter félrelép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A most 67 éves Postásy Júlia nevét és dalait - mint például a Puszi-Nyuszit és a Miú, mi újság?-ot az egész ország ismerte. Az énekesnő karrierje azonban váratlanul megszakadt, most azt is elmondta, miért.

„Már nem énekelek. Anno azt mondták, a csúcson kell abbahagyni, és én így is tettem. A Puszi-Nyuszi volt az utolsó slágerem, amely A miniszter félrelép című film betétdala is volt. Ennyi idő távlatából azt gondolom, ennek így kellett lennie. Nem tudtam igazán befutni, úgy éreztem, hogy lemondtak rólam" – nyilatkozta a Blikknek Postásy Júlia.

"Igazság szerint nem teljesen a saját döntésem volt, hogy abbahagyom. Akkor készültem egy új albumra, már megvoltak a dalok is, de valaki, egy tekintélyes zenész, akit nem szeretnék megnevezni, és már mindegy is, ki az, elvágta az utamat a szakmában, mindezt ráadásul személyes indíttatásból, egyfajta bosszúként.

Akkor ezt nehezen emésztettem meg, de végül elfogadtam. Szép pályafutásom volt, rengeteget jártunk fellépni, szerettek és elismertek, de kénytelen voltam visszavonulni" – tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.