Eltitkolták Csollány Szilveszter halálát: sokkot kaptak a repülőn az Exatlon játékosai

elhallgatás Exatlon Hungary Csollány Szilveszter titok Exatlon All Stars Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt hétvégén ért véget a TV2 népszerű sportrealityje, az Exatlon. A korábbi évadokból már ismert játékosok egy különleges, All Stars szezonban mérték össze tudásukat, és több mint három hónapon át a külvilágtól elzárva küzdöttek az elemekkel és egymással.

Szente Gréta és Jósa Dániel győzelmét hozta az Exatlon Hungary All Stars, melynek versenyzői a napokban utaztak haza a Dominikai Köztársaságból. A sportolók, akárcsak egy valóságshow szereplői, nem használhatták a telefonjaikat, nem olvashattak híreket, így csak most szembesülnek mindazzal, ami a világban történik.

Az már korábban kiderült, hogy az Exatlon készítői nem közlik a játékosokkal Csollány Szilveszter halálhírét. A döntést azzal indokolták, hogy az egykori olimpiai bajnok jó barátságban volt több versenyzővel is, és attól tartottak, hogy őket nagyon megviselte volna a tragédia. Az Exatlon szereplői az orosz-ukrán háborúról is csak most, hazaérkezésük napján szereznek tudomást.

Az Exatlon Hungary All Stars bajnokai Forrás: TV2

A bajnokok és kihívók azzal a tudattal utaztak ki tavaly év végén Dominikára, hogy barátjuk és korábbi csapattársuk, Csollány Szilveszter az életéért küzd, ugyanis megtámadta a szervezetét a koronavírus. A műsor forgatása alatt sokat beszéltek Szilasról, bíztak a felépülésében és elképzelhetetlennek tartották, hogy az olimpikon feladja a küzdelmet. Ezért is sokkolta a versenyzőket a hír, hogy Csollány meghalt.

A műsorhoz menet közben csatlakozott Tóth Dávid, aki tudott a sportoló tragédiájáról, de nem mondhatta el a csapattársainak, hogy Szilas életét vesztette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.