Döbbenet! Elhallgatják Csollány Szilveszter halálhírét az Exatlon játékosai elől

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary All Star Exatlon Hungary Csollány Szilveszter Monoki Lehel elhunyt Csollány Szilveszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben az egész ország gyászolja a nemrég tragikusan fiatalon elhunyt olimpikont, vannak, akik nem is hallották még a szörnyű hírt.

A valóságshow különlegessége, hogy a játékosok teljesen elzárva élnek a külvilágtól. Akár beköltözős realityről, akár sportvetélkedőről van szó, a szabály ugyanaz. A nagyvilág híreiről csak kivételes esetben szerezhetnek tudomást a játékosok.

Csollány Szilveszter halálhíre sokkolta az országot, az Exatlon versenyzői viszont nem tudnak róla.

Csollány Szilveszter is versenyzett az Exatlonban, több mostani játékost is jól ismert Forrás: TV2

Mivel az olimpiai bajnok tornász korábban szerepelt a műsorban, és több játékos is személyesen ismerte, ezért a szerkesztők úgy döntöttek, nem közlik velük a szörnyű hírt. Azért hozták meg ezt a döntést, mivel attól tartanak, többeket is nagyon megviselné Csollány Szilveszter halála.

A TV2 és a műsor készítői azonban egy külön montázsban megemlékeztek az Exatlonban is versenyző tornászról, amit viszont csak a tévénézők láthattak – írja a Promotions.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.