Csollány Szilveszter titok Tóth Dávid Exatlon All Star Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Dávid visszatért az Exatlon All Star versenyébe, és ismét a Bajnokok csapatát erősíti. Az egykori olimpiai kajakozóra hatalmas teher nehezedik, hiszen versenytársainak egy szót sem szólhat Csollány Szilveszter haláláról. 

Újabb versenyzők érkeztek az Exatlon versenyébe, köztük Tóth Dávid, aki ismét a Bajnokok csapatát erősíti. Az egykori olimpikon kajakozónak nemcsak a verseny adta kihívásokkal kell szembenéznie, hanem egy óriási titkot is meg kell őriznie: csapattársainak egyetlen szót sem szólhat volt versenytársuk, Csollány Szilveszter haláláról. Ez a helyzet azért is különösen nehéz Dávidnak, mert Busa Gabi és Kempf Zozo szintén nagyon jó kapcsolatot ápolt Szilveszterrel.

Tóth Dávid életében Csollány Szilveszter nélkülözhetetlen szerepet töltött be, így mélyen megviselte, amikor az olimpiai bajnok tornász elhunyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.