Megható pillanat: így támogatták a gyászoló Cristiano Ronaldót csapatának rajongói

halál Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kisfiát gyászoló Cristiano Ronaldót támogatták a Manchester United Liverpool elleni mérkőzésén, amelyen a focista nem vett részt. Állva tapsolták a kisfiát gyászoló focistát, és elénekelték a "You'll Never Walk Alone-t" is, ami a klub himnusza.

Cristiano Ronaldo hétfőn tragikus hírről számolt be: újszülött kisfia elhunyt. A focista és barátnője, Georgina Rodrigez októberben jelentették be, hogy ikrekkel bővül a családjuk. Egy kisfiút és egy kislányt vártak, de kisfiuk elhunyt. "Csak a kislányunk születése ad erőt nekünk, hogy némi reménnyel és boldogsággal tekintsünk előre" - írta a többi között Ronaldo, aki úgy döntött, nem lép pályára a Manchester Uniteddel a Liverpool elleni mérkőzésen. A résztvevők azonban megemlékeztek a gyászoló focistáról. A meccs hetedik percében állva tapsolták, és elénekelték a klubjuk himnuszát, a "You'll Never Walk Alone-t".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.