Kimondták a válást: mostantól nem férj és feleség a sikkasztással vádolt Fekete Dávid és Regina

Forrás: tv2 -
válás Fekete Dávid Fekete Dávid börtönben marad Fekete Dávid ikrei Fekete Dávid volt felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve tart a százmilliós sikkasztással és csalással vádolt Fekete Dávid pere. A győri bíróság úgy döntött, az énekes a végső ítéletig börtönben marad, eközben pedig a házassága is véget ért Reginával. A nő egy éve adta be a válókeresetet, de most pont került a sokáig elhúzódó bontóper végére. 

Sok mindenben meg kellett egyeznie Dávidnak és Reginának, hogy végre kimondják a válást, de most ez bekövetkezett. Regina akkor adta be a keresetet, amikor tavaly kiderült: a férjét közel százmillió forint összegű kárt okozó csalással és sikkasztással vádolják. Regina bízott benne, hogy mihamarabb független nő lehet, de eddig várnia kellett.

Forrás: tv2

"Igen, lezárult a válóper. Fontos, hogy a kapcsolattartást szabályozták. Dávidnak van lehetősége látni a gyerekeket" - erősítette meg a válás tényét a Blikknek nő ügyvédje, dr. Pikali Petra.

A lap úgy tudja, a gyerekek, Ádin és Máté a volt feleség felügyelete alá kerültek, Fekete elvileg találkozhat velük, de egyelőre erre biztosan nem kerül sor, ugyanis Regina nem hajlandó bevinni a őket a börtönbe. Így amióta Dávid előzetesben van, nem látta az ikreket.

Regina egyébként tavaly arról beszélt, Dávid kiváló apa, annak ellenére is, hogy most a börtönből a gyerektartást sem tudja fizetni.

Ismerőseik arról számoltak be: Regina boldog, hogy végre jogilag is szabad nő, és új életet kezdhet kedvesével, Márkkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.