Édesapja után VV Krisztián is önkezével vethetett véget az életének

Forrás: RTL Klub -
halál öngyilkos VV Krisztián gyász öngyilkosság Bata Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról tegnap mi is hírt adtunk, elhunyt a Való Világ egykori szereplője, Bata Krisztián. A 29 éves férfi az ausztriai Unterpremstättenben élt, és itt is halt meg. Azt egyelőre nem tudni, mi okozta a halálát, de az idegenkezűséget teljesen kizárták.

A ValóVilágból ismert Krisztián évek óta külföldön élt. Először Amerikában próbált szerencsét, később pedig Ausztriában telepedett le. A férfi halálhírét korábbi nagy szerelme, VV Iza osztotta meg a közösségi oldalán, a lány képtelen felfogni, hogy Krisztián nincs többé. A férfi az Ausztriából származó információk szerint önkezével vetett véget az életének.

"Úgy két éve beszéltünk utoljára, amikor meghallottam a hírt, fel sem fogtam igazán. Még mindig sokk hatása alatt állok, nézegetem a régi videóinkat, képeinket, és csak a jó dolgokra emlékszem. Nagyon szoros volt a kapcsolatunk, amíg tartott, nagyon szerettem, remélem, jó helyen van odafönt. Folyamatosan az jár a fejemben, hogy ha tartottam volna vele a kapcsolatot, vajon tudtam volna-e valahogyan segíteni neki. Nem tudom, depressziós volt-e vagy mi a tragédia oka, de azt tudom, hogy az édesapja néhány évvel ezelőtti halála mérhetetlenül megviselte. Összetartó család volt az övék, sokszor jártam náluk, el sem tudom képzelni, min mehet most keresztül az édesanyja"

- mondta a Blikknek Iza. Nemcsak a volt barátnője, de édesanyja, Edit asszony is megszólalt a lapnak, ő nem tudja elképzelni, hogy Krisztián öngyilkos lett.

Krisztián halálának körülményeit még vizsgálják, egyelőre nem tudtam a rendőrséggel beszélni. Igaz, hogy az édesapja öngyilkos lett, de Krisztián maga volt az élet, nem tett volna ilyet. Aki ismerte, tudja...

A férfi Facebook-profilján furcsa hozzászólás olvasható, amiben egy nő azzal rágalmazza, hogy megerőszakolta őt és az utcára dobta. A hölgy azzal zárja hosszú bejegyzését, hogy Krisztián veszélyes a nőkre, zűrös ügyei vannak, és feljelentést tett ellene.

Bata Krisztián, a Való Világ egykori játékosa Forrás: RTL Klub

A fiú régi villatársa, VV Viki a Borsnak beszélt arról, mi történhetett a fiú osztrák albérletében.

"Az idegenkezűséget teljesen kizárták, és úgy tartják, hogy egy pillanatnyi rossz döntés miatt vesztette életét. Anyukája beszélt vele utoljára, de elmondása szerint jó hangulatban volt. Tart a nyomozás még mindig arról, hogy pontosan mi történt, de az biztos, hogy mivel nagyon alacsony helyről ugrott ki, így biztosan nem abba halt bele, hogy leesett"

– mondta az ex-villalakó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.