Holtan találták a fiatal séfet: nagy erőkkel kereste őt a rendőrség

Forrás: Shutterstock -
sztárséf halál rendőrség eltűnés Suchhem Gurung holtest Temze-völgyi Rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több napon át kereste a brit rendőrség azt a fiatal séfet, aki otthonából ismeretlen helyre távozott. A keresést azonban felfüggesztették, ugyanis a járőrök megtalálhatták a férfi holttestét.

Június elején jelentették Suchhem Gurung eltűnését. A fiatal séf felkutatására nagy erőket mozgósított a Temze-völgyi Rendőrség és még a lakosságtól is segítséget kértek, hátha sikerül előkeríteni a férfit. A nyomozás a bejelentés követően egy nappal már eredményt hozott, azonban a hatóságok nem tudtak jó hírrel szolgálni Gurung családjának.

Az egyenruhások ugyanis megtalálták egy fiatal férfi holttestét, amely feltehetően Suchhem Gurung teteme lehet. A rendőrség nem kezeli gyanúsként a séf eltűnését, azonban ennél több információt egyelőre nem közölt a sajtóval a hatóság – írja cikkében a Berkshire Live.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.