Epres Panni ritkán mutatja meg gyermekeit, ám amikor posztol róluk, az arcukat akkor sem láthatjuk. Június közepén lesz két éve, hogy Panni férje, az olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor már nincs köztünk, így érthető, hogy az egyedül maradt anyuka óvja csemetéit.

Panni a féltő szeretet ellenére néha mégis megoszt némi információt gyermekei életéről, és legutóbbi bejegyzésében majd kicsattan a boldogságtól és a büszkeségtől. Fia, a 2007-ben született Mór ugyanis elballagott, és az örömteli alkalmat egy csodás anya-fia fotóval ünnepelte saját közösségi médiás oldalán. Az Instagramra feltöltött képen Mór arca nem, de az jól látszik, hogy mekkorát nőtt a gyermek.

Epres Panninak szó szerint fel kell néznie a fiára, akiről nagypapája, az ismert színművész, Benedek Miklós is ódákat zengett korábban.

Epres PanniForrás: MTVA/Ziha Zsolt

Van egy képem az unokámról – most nyolcadikos –, de már magasságban rajtam is túltesz, sőt az anyján is, aki nem alacsony. És egy az egyben a Tibor! Ugyanúgy vízilabdázik, ugyanúgy imádja a vízilabdát, ugyanaz a köpeny van rajta, ugyanaz a haja, ugyanaz a mosolya, ugyanaz a komolyság van a szemében. Döbbenetes.

A Benedek-család előtt nehéz napok állnak, ugyanis június 18-án lesz Tibor halálának kétéves évfordulója, július 12-én pedig a születésnapja, amikor az ötödik X-et ünnepelhette volna a legendás sportoló.

Epres Panni legújabb anya-fia fotóját ide kattintva tudjátok megtekinteni.