Sokkoló videó a terézvárosi házomlásról - hajszálon múltak az emberéletek

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Terézváros házomlás baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti Jókai és Aradi utca sarkán található épület teteje és az utca felé kilógó párkányzata ma délelőtt szinte teljesen leomlott. A szerencsétlenség során négyen megsérültek, őket a baleseti osztályra szállították a mentők.

A legsúlyosabb sérült egy fiatal nő, aki koponya- és gerinckárosodást, továbbá belső sérüléseket szenvedett. Őt gyors ellátásban részesítették a mentők és azonnal a baleseti osztályra szállították. Három további érintett zúzódások, sebek miatt szorult segítségre, őket is ugyanerre az osztályra vitték – idézte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének nyilatkozatát a Blikk.

Budapest belváros, VI. kerületi Jókai utca, 2022.06.27. Fotó: Polyák Attila - Origo

A lap birtokába jutott egy felvétel, melyen az omlás pillanata, illetve annak áldozatai láthatóak. A videót korhatárosnak és felkavarónak bélyegezték, ezért kérjük, ennek tudatában tekintsd meg ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.