Budapesti házomlás: a megsérült balerina mindkét lába megbénulhat

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Operettszínház baleset Budapest házomlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, hétfő délelőtt az utcára omlott egy épület tetőszerkezete Budapest VI. kerületében, a Jókai utcában. A balesetben négyen megsérültek, köztük a Budapesti Operettszínház egyik táncművésze. A 26 éves balerina éppen a barátjával tartott a színházba, amikor rájuk omlott az épület. 

A nő barátja, Babácsi Benjámin, aki szintén az Operettszínház táncosa elmondta, lehetséges, hogy a a táncművész mindkét lába lebénul a sérülés következtében.

„Azt lehet tudni, hogy fejsérülés, elvileg azt stabilizálták, nyaki csigolya, talán azt is, és sérült a gerincvelője, tehát, ha most a 6 órás műtét alatt nem tudják ezt megcsinálni, akkor lebénul mind a két lába" – nyilatkozta az RTL Híradójának.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Felnéztünk, és zuhant a harmadik emelet, konkrétan ránk. Elkezdtünk szaladni, Niki elengedte a kezemet. Mindenhol por, nem láttunk semmit" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.