Nem emlékszik, hogy Shane-nel csókolózott: megszólalt VV Virág, akit lekapott az úszóedző

csók Szabó Zsófi VV Virág Shane Tusup Ledneczky Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Májusban bombaként robbant a hír, hogy a legújabb magyar álompár, Szabó Zsófi és Shane Tusup alig pár hónap után felbontották az eljegyzésüket. A döbbenetes bejelentést egyikük sem kommentálta, ám nagyon hamar egyre durvább részletek láttak napvilágot.

A pletykák szerint Shane dührohamot kapott és Zsófi rendőrt akart hívni egykori szerelmére, aki majdnam rátámadt a műsorvezető édesanyjára is. Az amerikai úszóedző megpróbálta visszaszerezni a csinos képernyőst, ám ő hallani sem akar arról, hogy visszatérjen az erőszakos férfihez. Shane pedig a posztjai alapján hamar feladta a visszahódításról szőtt álmait.

A jóképű úszóedző nem sokáig maradt egyedül, legalábbis erről árulkodott az a lesifotó, amely június elején söpört végig a magyar interneten. A képen Shane Tusup látható egy szórakozóhelyen, amint egy fa mögé bújva csókol egy fiatal, szőke lányt. A rajongók nagy erőket mozgósítottak, hogy kiderítsék, ki lehet a titokzatos lány, végül a Borsnak sikerült elérnie a szőkeséget.

A lap fedte fel, hogy a lány nem más, mint a ValóVilág egykori sztárja, Ledneczky Virág. Miközben nők százai vágynak arra, hogy csókolózhassanak a kigyúrt testű Shane Tusuppal, az egykori villalakó nem is emlékszik az ominózus estére.

"Ahogy nézem a fotót, kajak úgy néz ki a lány, mint én.... A hajam is ilyen, és az orrom is, van ilyen ruhám... Ezen az oldalamon nincs tetkó és a gádzsinak sincs tetkója, és tetszenek a tetovált, izmos férfiak is, szóval minden egybevág, akár én is lehettem. Olyan ez a lány a képen, mintha az ikertestvérem lenne, de nekem nincs ikertestvérem, szóval lehet, hogy én vagyok" – mesélte a Borsnak Virág.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.