Halálos üzemi baleset történt Kincsesbányán: szennyvízaknába esett egy dolgozó

halálos baleset szennyvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos üzemi baleset történt csütörtök délelőtt a Fejér megyei Kincsesbányán, a Vaskapu utcában lévő szennyvízátemelő-telepen.

A Fejér megyei Kincsesbányán a Vaskapu utcában lévő szennyvízátemelő-telepen halálos üzemi baleset történt. Egy fehérvárcsurgói lakos munkavégzés közben a szennyvízaknába esett és a helyszínen életét vesztette - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Azt írták, a katasztrófavédelem munkatársai a férfit kiszabadították az aknából, de a mentőszolgálat munkatársai már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A helyszínen tartózkodott az elhunyt két kollégája is, akiket a mentők kórházba vittek - áll a közleményben, amelyben arra nem tértek ki, hogy a másik két munkás miért szorul orvosi ellátásra. Az ügyben a rendőrség foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.