"A hír igaz, ott voltam" - Aleska megszólalt a tragédiával végződött siklósi szeánszról

Forrás: Sáfrány Emese/Instagram -
VV Anett Siklós teaszertartás Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese bevallotta, hogy ott volt azon a silósi szeánszon, aminek szomorú vége lett: VV Anett pánikba esett, berohant az erdőbe, később pedig sebesülten és meztelenül találtak rá. 

Egy siklósi erdőben rendeztek meg egy teaszertartást, amelyen több ismert ember is jelen volt. Mint kiderült, Aleska vagyis Sáfrány Emese biztosan ott volt, valamint VV Anett is. Az egykori valóságshow-sztár a hírek szerint pánikba esett és berohant az erdőbe. Később egy férfi talált rá ruha nélkül. A bokája szilánkosra tört, és a bordái is megrepedtek. Édesanyja már megszólalt az esettel kapcsolatban, most pedig Aleska tett közzé egy posztot az Instagram-oldalán.

Sáfrány Emese bevallotta, hogy ott volt a szeánszon Forrás: Sáfrány Emese/Instagram

"A hír igaz, ott voltam Anettel a szeánszon, viszont a rendőrség által készített tesztem is kimutatta, hogy nem fogyasztottam pszichotróp szereket. Azt, hogy a szertartást követően, az eltűnése során mi történt vele, magam sem tudom, a rendőrség dolga kideríteni. Azt a híresztelést, hogy ezt az egészet én szerveztem, teljes mértékben cáfolom. Bízom benne, Anett minél előbb teljesen felépül. Nem kívánok ennél többet beszélni az ügyről" - írta Emese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.